Okulumuz Hakkında

İncesu Köyü Doğubayazıt/AĞRI
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ; DOĞUBAYAZIT HALKININ VE ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YARIŞTIKLARI, TEKNOLOJİYİ KULLANAN AYRICALIKLI VE MUTLU BİR OKUL TOPLUMU OLMAKTIR. İSTİYORUZ Kİ… OKULUMUZDA ÖĞRENME, TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN. İSTİYORUZ Kİ… OKULUMUZDAKİ HER VELİMİZ ÖĞRENCİSİNE SOSYAL, KÜLTÜREL ALANDA HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. İSTİYORUZ Kİ… OKULUMUZDA HEM ÖĞRETMENLER HEM DE ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSIN. İSTİYORUZ Kİ… OKULUMUZDA, HERKES HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN.

MİSYON

MİSYONUMUZ; TÜRK MİLLİ EĞİTİM AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANMIŞ TOPLUMA UYUMLU ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR. İNANIYORUZ Kİ… ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİKTİR. İNANIYORUZ Kİ… ÖĞRENCİLER BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZIN ODAK NOKTASIDIR VE AMAÇLARIMIZA TEMEL OLUŞTURUR. İNANIYORUZ Kİ… BİZ BİRBİRİMİZİ ÖĞRENCİLERİN, VELİLERİN VE TOPLUMUN SÜREKLİ GELİŞEN BEKLENTİLERİNE AYAK UYDURACAK ŞEKİLDE GELİŞTİRMEK İÇİN YÜREKLENDİRİYORUZ. İNANIYORUZ Kİ… BİZ HEPİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI ARTIRMAK İÇİN KARŞILIKLI OLARAK SORUMLULUK ALIR VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIRIZ. İNANIYORUZ Kİ… BİZ BİRBİRİMİZİ , KENDİMİZİ VE ÖĞRENCİMİZİ BİR BİREY OLARAK GÖRÜR ONLARA SAYGI DUYAR ONLARI KORUYUP, GÖZETTİRİRİZ. İNANIYORUZ Kİ… BİZ FARKLIYIZ. YETENEKLİ, ENERJİK,ÇOŞKULU VE ÜRETKENİZ.

.

.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

AĞRI İLİNE 120 KM DOĞUBEYAZIT İLÇESİNE 23 KM´DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İNCESU KÖYÜDOĞUBAYAZIT